Skip to content

Oorsprong

Qventi maakt producten die gezien mogen worden en die het leven mooier en prettiger maken. De naam ‘Qventi’ is slechts de bedrijfsnaam en merknaam, maar de producten en nog belangrijker, de mensen maken het bedrijf en het merk.

Qventi kent zijn oorsprong in 2020 en wordt geleidt door enthousiaste, ambitieuze ondernemers met meer dan 15 jaar ervaring binnen internationale inkoop- en productontwikkeling. Aangevuld met een sterke mix van specialisten is het doel om een toonaangevend merk binnen de klimaatbranche te zijn.

Voor wie

Qventi is er om de consument en installateurs te laten zien dat een airco niet meer lelijk hoeft te zijn en dat er een betaalbare en betrouwbare design oplossing bestaat voor de split airco zonder afbreuk te doen aan comfort en functionaliteit. Geïnspireerd door het hoge segment maar toepasbaar en toegankelijk voor een ieder.

Met een Qventi product heb je de beste koop voor een fair prijs. Installatiegemak staat hoog in het vaandel voor zowel de consument als de installateur.

Kernwaarden

De kernwaarden van Qventi zijn de waarden die de identiteit van het bedrijf en het merk vormen. Ze zijn het fundament en geven richting en sturing in alles wat Qventi doet. De drie kernwaarden voor Qventi zijn:

  • Persoonlijke aandacht
  • Betrouwbaar
  • Samenwerken